Kamagra Jelly

kr195.20 & Gratis frakt

Kamagra tabletter är en effektiv behandling för erektil dysfunktion hos män. Men alla män gillar inte att svälja tabletter varje gång de vill ha sex.

Med 7 påsar innehållande Kamagra i en smaksatt gel kan du köpa Kamagra Jelly för att bli av med alla sexuella hälsoproblem på enklast möjliga sätt.

GARANTERAD SÄKER KASSA
 • Visa Card
 • MasterCard
 • American Express
 • Discover Card
 • PayPal
Kategori:

Beskrivning

I dagens värld finns det flera typer av problem som en man möter dagligen, som att inte kunna upprätthålla en hård erektion. Detta kan orsaka problem i sexuella relationer, vilket bara ökar stressen och gör saken värre. Vid det här laget, när kunderna inte vet vad de ska leta efter, kan det bli deras räddning att köpa Kamagra Jelly i Sverige.

Vad är Kamagra Jelly?

Den aktiva substansen sildenafilcitrat är en typ 5-hämmare som kallas fosfodiesteras som hjälper till att reglera blodflödet i penis för att hjälpa till att bilda en hård erektion. Geléen blir effektiv inom 30 minuter och är avsedd att förbli aktiv i cirka 4 timmar efter oral konsumtion.

Själva produkten tillverkas av Ajanta Pharma under strikt kvalitetskontroll. Det har bevisats av miljontals män över hela världen att det är effektivt och prisvärt på samma gång.

Fördelarna med Kamagra Jelly

Fördelarna med att ta Kamagra Jelly kan variera ganska drastiskt för användare. Medan användare kommer att dra nytta av effekterna av medicinen som gör att en erektion kan uppstå, kommer människor att andas en lättad suck eftersom de mentala effekterna som orsakas av erektil dysfunktion kan vara lika skadliga som själva problemet. Det är inte osannolikt att en person med ED upplever tecken på depression, ångest, självtvivel eller andra negativa synpunkter på sig själv.

När man eliminerar orsaken till dessa negativa känslor kommer användaren att börja bli av med dessa tankar och gå vidare på ett mer positivt sätt när de tänker på sig själva.

Kamagra Jelly användningsinformation

Det är bäst att ta Kamagra Jelly ungefär en halvtimme före samlag. Det rekommenderas att innehållet i påsarna pressas på en sked som ska sväljas och sköljs ner med minst ett helt glas vatten. Eftersom Kamgra Jelly inte är ett afrodisiakum, krävs sexuell stimulering för att uppnå effekterna.

Den allmänna dosen av Kamagra Jelly är 100mg (1 dospåse) per 24 timmar. Utöver detta kan det finnas flera skäl till varför denna dos kan behöva ökas eller sänkas för vissa patienter som använder Kamagra 100mg Jelly.

När en man åldras kan hans ämnesomsättning börja sakta ner, vilket innebär att deras kroppars förmåga att leverera medicinen till blodomloppet kan vara mycket långsammare än den typiska användaren.

Men samma användare kommer att uppleva effekterna av medicinerna mycket längre, och möjligen i en mycket mer intensiv takt. Det kan krävas för dessa personer att ta en halv dospåse en gång var 24 timme istället för en hel dospåse en gång var 24 timme.

Detta är motsatsen för någon med en snabb ämnesomsättning. Dessa personer kanske inte upplever mycket respons med 1 dospåse Kamagra Jelly och kräver ytterligare 50 mg (motsvarande 1 och en halv dospåse), eller ibland upp till 200 mg (totalt 2 dospåsar). Samma personer kommer också att uppleva medicinerna under kortare tid och har en högre risk för biverkningar.

Kamagra Jelly biverkningar

Vanliga rapporterade biverkningar av Kamagra Jelly är:

 • Huvudvärk
 • Värmevallningar
 • Feber
 • Yrsel
 • Diarre
 • Kräkningar
 • Förhöjt blodtryck

Människor rekommenderas att inte ta läkemedlet om de lider av högt eller lågt blodtryck, icke-artritisk främre ischemisk optisk neuropati, retinitis pigmentosa, en allergi mot slidenafilcitrat, lever- eller njursjukdomar.

Var kan jag köpa Kamagra Jelly i Sverige?

Du kan ännu inte köpa Kamagra Jelly över disk; men det är tillgängligt med recept från din läkare. Vi förstår att inte alla känner sig bekväma med att rådfråga sin läkare om sådana personliga problem, därför har vi gjort det möjligt att köpa Kamagra Jelly online i Sverige från vårt apotek. Besök Ciennce.com för hela vårt produktutbud och gör din beställning på Kamagra Jelly idag.